Brafitting


Ideea de bra-fitting s-a născut în Marea Britanie. Acolo cea mai mare companie de brand a fost una dintre primele care sa identificat standardele corespunzătoare pentru alegerea corectă unui sutien potrivit pentru orice figură feminină, și sa stabilit tendințe, care în prezent sunt urmate de cele mai cunoscute branduri din lume de lenjerie de corp.


Ca urmare a tendințelor globale, suntem mai înclinați spre filosofia de bra-fitting, în sortimentul de produse a apărut o gamă complet nouă de dimensiuni - de la 65B la 85F.


Ce este bra-fitting?

Bra – sutien, Fitting – potrivirea hainelor, adică, lenjerie care stă perfect pe figură și la mărimea sanilor.

Numere de pe eticheta sutienului este circumferința de sub sân. Sutiene sunt cusute de obicei în mărime de la 60 cm la 90 cm cu circumferința sub sâni. Circumferința de sub piept se duce, de obicei, cu o diferență de ± 5 cm, de exemplu - 75 cm, 80 cm, etc.

Literă - este mărimea cupei. Cea mai mică - este A, cea mai mare - R. Vorbind despre sutien, trebuie să ținem cont de funcțiile lui principale. Sutien ajută femeile să mențină și să corectează sânii, dar, desigur, face sânii mai frumoși și seducători. Sânii mici face mai mari și luxuriante, dar sânii mari suportă în mod eficient.

Sutien corect pune accentul pe farmecele naturale, face figura mai subţire, ridică bustului la înălțimea corespunzătoare, corectează imperfecțiuni mici, fiind în același timp foarte convenabil și confortabil.

Sutienul este făcut din câteva elemente precum: circumferința, cupa, și bretele. Dacă le va alege corect, sutien va sta în mod corespunzător și să îndeplinească funcțiile sale esențiale.


Mărimi necesare: 

Circumferința – este curea sutienului, care acoperă pieptul. În cazul în care este ales corect (nu e prea slab și nu prea strâmt), el sprijină sânul, adică ridică piept în sus, fixîndu-l. În cazul când piept este mare, curea este de 80% responsabilă pentru susţinerea întregii greutăţi de piept.

Cupa la sutien  - un element de sutien, care este responsabil pentru un aspect frumos. Cupa nu poate fi prea mică și nu poate fi foarte mare. Atunci când alegeți un sutien trebuie să alegeţi stilul adecvat al cupei, deoarece nu toate stilurile sunt potrivite pentru orice forma a sânului.

Bretele
 - funcția lor principală este un suport suplimentar pentru sân. Contrar credinței generale, bretele nu ar trebui să trage pe sine toată greutatea. Scopul lor principal este de a ridica piept la înălțimea corespunzătoare. Într-un sutien selectat în mod corect curele ocupă doar 20% din toată greutatea sânului.


Circumferința corespunzătoare + Cupa corectă = Sutien funcțional


Sutien numai atunci va asigura confortul, funcționalitate și va răspunde la toate cerințele clientului, respectiv, în cazul în care vom selecta corect circumferință de sub sâni, cupa și bretele.


Circumferința bustului– circumferința de sub bust = mărimea cupei

mărimea cupei
ABCDEFG

Lungimea circumferinţei. Diferență [cm]

12-13 cm

14-15 cm

16-17 cm

18-19 cm

18-19 cm

23-23 cm

24-25 cm


Trebuie să vă amintiți că toate sutienele sunt diferite, fiecare are propriul stil și finisare - trebuie să luați în considerare acest lucru atunci când selectați un sutien!


O lenjerie bine aleasăînseamnă sănătate şi comoditate!