Cum să aflați mărimea potrivită?


Cum să aflaţi exact mărimea corectă?

Pentru a face acest lucru, utilizați un centimetru și tabelele de mărimi de mai jos. Cu tabelul de mărimi puteți găsi cu ușurință mărimea potrivită de lenjerie intimă.

Vă rugăm să măsuraţi corect dimensiunile dvs! Apoi, comparați dimensiunile cu tabelele de mărimi, verificați in tabel dacă modelul este potrivit pentru Dvs. Vă rugăm să rețineți că sunt disponibile numai aceste modele, culori si dimensiuni care sunt prezentate pe site-ul (care sunt în stoc).

Atunci când cumpărati lenjerie intimă in magazinul online, puteți să alegeți lenjerie fără să-l măsuraţi. 

Lucru principal pe care trebuie să știți - înălțimea, circumferința pieptului, talie și șolduri. Si cel mai important - trebuie să luaţi corect dimensiunile!

Este foarte important să știți ce mărime vă se potrivește inainte de a plăsa o comandă. La asta folosiţi tabelele de mai jos. 

Dar cum să măsurați cât mai corect? Este simplu: pentru sutiene, chiloți și alte produse de lenjerie intima, cele mai importante sunt cele patru dimensiuni: circumferinta piept, sub piept, talie și șolduri.


1. Circumferința piept 

Măsurați in cel mai inalt (larg) punct. Măsura trebuie luată orizontal.

2. Circumferința sub sâni

Măsurați exact circumferința de sub sani. Centimentrul folosit trebuie sa fie cât mai exact, dar nu strâns.

3. Circumferința talie

Măsurați talia in cea mai îngustă parte a trupului. De obicei puțin deasupra buricului.

4. Circumferința șolduri

Măsurați șoldurile în cel mai lat punct.Atenţie! La diferiţi producători de lenjerie de corp mărimile pot varia în funcție de adoptarea standardelor naționale,
materialele utilizate, caracteristici tăiate, etc. Încercați să nu să se concentreze pe mărimile rufelor altor branduri pe care le aveți deja. Nu vă leniți să comparați parametrii din tabel cu propriile date pentru a alege mărimea dvs.

Nota importantă: aproape fiecare producător are propriul tabel de mărimi. Verificati dacă mărimea care vi se potriveste este disponibilă. Vă rugăm să retineti faptul că produsele sunt disponibile doar pe culorile, mărimile si modelele din descrierea produselor.

În timpul măsurătorilor să NU vă aflați in poziția orizontala și să nu strangeți centimetrul foarte tare in jurul corpului. Comparați rezultatele măsurătorii cu datele din tabelele.


ESOTIQ

HENDERSON

CORNETTE

KEY

ATLANTIC

Rossli

SELF

Rene VILARD

SPAIO

FIORE

BAS BLEU

PRIMAL

JADEA

GISELA

BLACKSPADE

RASH

ENRICO COVERI

REBEL

OSTAS

DOREANSE

FORMeasy

Yamamay

RED ZONE

Emay Korse

Aggio